AXCES CAREERS


SALES ENGINEER

Wie zijn wij?
Axces Steam and Flow Control B.V. (onderdeel van de Axces Group) in Hendrik-Ido-Ambacht is een toonaangevende producent, gespecialiseerd in de ontwikkeling, productie en levering van geluiddempers in de breedste zin van het woord. Deze geluiddempers worden wereldwijd toegepast in vele sectoren van de industrie, energie en transportwereld. Met deze activiteiten heeft Axces Steam and Flow Control B.V. als leverancier van topproducten en als oplosser van complexe industriële geluid problemen een sterke reputatie opgebouwd.
 
Axces Steam and Flow Control zoekt voor de uitbreiding van de verkoop een dynamische Sales Engineer.
 
Wat ga je doen als Sales Engineer?
Als Sales Engineer kom je te werken in een team van collega’s die ieder ervaring hebben in industriële systemen, projectondersteuning en after sales, in de markt van Industrie en Energie.
 
Als Sales Engineer draag je zorg voor de vertaalslag van klantwens naar maatwerk oplossingen, waarbij je technische achtergrond en creatief oplossingsvermogen leidt tot een oplossing en maximale inzetbaarheid van vooral drukafbouwende onderdelen.
 
Na een periode van training zul je je eigen klanten bedienen en projecten van aanvraag tot aan levering volledig afwerken. In dit proces zul je samenwerken met onze engineers en project managers.
 
Wat zullen je taken zijn?
  • Je bent compleet verantwoordelijk voor de afwikkeling van aanvragen en opdrachten
  • Je zult projecten budgetteren, begeleiden en afwerken
  • Je zult producten berekenen en begroten
Wie ben jij?
Om succesvol te zijn in deze functie, is het belangrijk dat je technische ervaring hebt in de B2B markt. Je komt te werken in dynamisch en innoverend team. Ook is het belangrijk dat je zowel de Nederlandse als Engelse taal goed beheerst, in woord en geschrift.
 
Daarnaast herken je jezelf in de onderstaande punten:
  • MBO denk- en werkniveau (W of E)
  • Goede beheersing van de Engelse taal (en bij voorkeur ook enige kennis van de Duitse taal).
  • Minimaal 1 jaar relevante werkervaring
  • Full time beschikbaar (40 uur)
  • Zelfstandige werker met doorzettingsvermogen en teamgeest
Wat krijg je ervoor terug?
Het betreft een afwisselende en uitdagende baan in een groeiend, gezond bedrijf met een no-nonsens cultuur, met diverse locaties in Nederland. Axces is een toonaangevende naam in de markt en jij kan bijdrage leveren aan unieke, custom-made technische producten. Je werkt voornamelijk zelfstandig en er is genoeg ruimte voor eigen initiatief. Uiteraard bieden wij een marktconform salaris, secundaire arbeidsvoorwaarden en een leuk en ambitieus team.
 
Hoe kun je ons bereiken?
Jouw sollicitatie en CV kun je e-mailen naar mh@axces.com, t.a.v. Michel Hendriks. Voor verdere informatie verwijzen je graag door naar onze website; www.axces.com.
 
Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.

 

OPEN APPLICATION

An open application can always be done by sending an email to: info@axces.com